Ballonger festtrend på Mallorca

0
17

Ballonger och blommor = fest

Det är varmt på Mallorca och vi börjar också skönja de av alla årets festtrender som kommit för att stanna .
Nu är det inte bara blommor som pyntar fester och bröllop, utan också jätteballonger!
Helgens bröllop, med många långväga gäster från hela världen, bjöd på idel oförglömliga minnen.

Över 140 glada människor från hela världen gästade vårt sköna bröllop i helgen. De olika nationaliteterna skapade en härlig blandning av kultur och tradition. Brudparet satt vid ett eget litet bord för sig själva, det dansades mellan rätterna och övriga gäster medan satt vid större runda bord och njöt av allt från konjak till vodka, vin. öl och campagne till maten. Allt från rysk kaviar till finaste spanska serranoskinkan serverades, liksom kall gazpachosoppa, gåsleverravioli och en huvudrätt med både fisk och oxfilé.
Vår tårtkonstnär hade i uppgift att skapa en tårta med samma utseende som slottet festen hölls på, vilket var en spännande och lyckad idé.
Brudparet valde inte bara att smycka kalaset med blommor, utan hade också stora heliumfyllda ballonger med svansar av blommor och sidenband som dekor och happening.
Med stora sällskap som helgens fungerar det extra bra att ha  en Master of ceremonies som håller i kvällens festligheter från scenen där sedan de olika delarna av firandet introduceras, liksom alla som håller tal. Har man dessutom ett band och någon som basar för tekniken blir firandet bättre. Firandet flöt på med det bästa reslutat. Vädret var härligt varmt med vindpustar, vilket bjöd på lite överraskningar. En och annan blomsterdekoration blåste omkull, och nattamaten fick gästerna äta inomhus.
Att starta firandet vid 19 och hålla på till 04 innebar att den hetaste delen av dagen gick att undvika och alla kunde njuta av festen i lugn och fro.
Ha en fin vecka!
Charlotte von Proschwitz

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here