Bo på vingård!

0
789

Har ni som jag drömt om att ha en egen vingård?
Nu kan vi vingårdsromantiker hyra en i några dagar på Mallorca!
Och passa på att fira bröllop, företagsevent eller födelsedagskalas!

Mandelblommen lyser rosa framför fincans entré. Också februari kan vara hisnande vackert på en vingård.
Visserligen är vinrankorna kala nu, och jorden ganska brun – men palmer, lövträd, kaktus och blommor lyser upp denna fantastiska plats inte långt från Alcudia.
När vi kommer på besök är vi noga med att se till att inga av gårdens åsnor eller får kan springa ut på vägen. Nedanför fincan ligger bodegan, men stora mysiga terrasser och gräs dekorerade med vintunnor av fransk ek för härliga vinprovningar och mysiga fester intill vinodlingarna.
– Är ni hungriga, frågar vår värd Sebastian, och visar vägen till den stora salen i bodegan. Där har han dukat upp bröd, gårdens otroliga hemodlade olivolja, lokal sobrasada, chorizo och allehanda härliga Mahon ostar från Menorca.
– Det är viktigt att ni smakar på vårt vin och tycker om det, säger Sebastian, som egentligen bara har det som absolut villkor för att hyra ut sin härliga vingård, och att det enda rödvin som serveras under event vi organiserar på plats är det han tillverkar.
Vi på Magicmed.com vill mer än gärna ta hit våra kunder som planerar företagsevents, bröllop och privata fester, förstås. De kan njuta av en middag vid bodegan eller uppe på de stora gräsmattorna med härlig utsikt vid fincan, där också 16 personer kan bo. Dansar gör man efter midnatt inne i bodegan.
Vi lånade några somriga bilder också, för att ni ska få se hur härligt grönt det är här på sommaren! De vackra bruna åsnorna gör några dagar här ännu roligare. Den stiliga polen med saltvatten i, gymet och den ultramoderna inredningen i den gamla fincan är stora plus.
Vinet, Pecat, är rött, fylligt, fruktigt och jättegott. Något att vara stolt över då man bjuder in släkt och vänner eller arbetskamrater på fest. Maten kommer från någon av det flertal utmärkta cateringföretag som vi arbetar med – allt beroende på er smak och plånbok.
Njut av veckan!
Charlotte von Proschwitz
charlotte@magicmed.com

Home

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here