På Mallorca finns hotell för alla smaker och plånböcker

När det gäller hotell har Mallorca allt att erbjuda. Ön har mer än 1000 hotell och det finns boende för alla smaker och plånböcker.

Fram tills millenieskiftet fanns det bara fyra 5-stjärniga hotell, men idag finns drygt 20-talet hotell som kan stoltsera med 5 stjärnor utanför porten. Dessutom finns ett antal små exklusiva anläggningar med ett fåtal rum belägna på platser som man inte trodde existerade. Dessa har oftast en fem-stjärnin standard, men är klassificerade som Rural Hotels och omfattas inte av stjärngraderingen.

Under högsäsong är det absolut tillrådligt att boka hotell i förväg. Till och med de exklusivaste och dyraste hotellen är ofta fullbelagda i juli/augusti.

Länkarna här bredvid bra alternativ att snabbt och enkelt boka hotell. Vi har själv testat dem och upplever att de har en bra och korrekt beskrivning av hotellet/lägenhetshotellet.

Bra sajter att boka hotell på

Tänk på att jämföra några av sajterna. Alla har inte samma utbud och priserna kan också variera.

www.BokaHotell.se

www.booking.com

www.hoteloipa.se

www.hotels.com

www.zleepinghotels.se

www.venere.se

Hyrbil hittar du här

Tänk på att jämföra några av sajterna. Alla har inte samma utbud och priserna kan också variera.

www.autoeurope.se

www.holidayautos.com

[bs-heading title=”Läs om våra favorithotell här!” icon=”fa-h-square” title_link=”http://www.destinationmallorca.se/boende/hotell/favoriter” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]