Home Aktuellt [:sv]Cala des Moro, en tobak och alkohol-fri strand[:]

[:sv]Cala des Moro, en tobak och alkohol-fri strand[:]

0
[:sv]Cala des Moro, en tobak och alkohol-fri strand[:]

[:sv][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Den bildsköna stranden Cala des Moro, som ligger cirka 6 kilometer från Santanyi på Mallorcas sydöstliga hörn har blivit allt mer populär de senaste åren. Fler och fler turister har valt att besöka denna strand eftersom den har fått stor uppmärksamhet och spridits mycket på sociala medier.

Cala des Moro är en vild vik som ligger avskilt, denna strand har blivit mycket populär under de senaste åren, med hundratals besökare som kommer för att njuta av dess glänsande turkosa vatten och underbara miljö.

Det är för att bevara denna underbara strand som stadshuset i Santanyí har meddelat att de kommer att förbjuda alkohol och cigaretter på stranden. Detta gör man eftersom förekomsten av cigarettstumpar i sanden är ett konstant problem. Liksom den olagliga försäljningen av alkohol på Mallorcas stränder, ett problem som de nya stadgarna försöker förhindra. Den som bryter mot förordningen kommer man att få en böter på upp till 3000 euro. Den nya förordningen kommer troligen att godkännas i november.[/vc_column_text][td_block_7 category_id=”25″ limit=”6″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][td_block_instagram instagram_id=”DestinationMallorca” instagram_images_per_row=”3″ instagram_number_of_rows=”3″ instagram_margin=”2″][td_block_6 m5_el=”20″ category_id=”26″ limit=”3″][/vc_column][/vc_row][:]