Campo Sol

Just bakom hotellen på Playa Es Repic ligger en av Mallorkinernas favoritrestauranger i Puerto de Soller. Den heter Campo Sol och många gånger är här i princip fullt, framförallt på lördagar och söndagar.
Att restaurangen är så populär bland lokalbefolkningen beror på att man upplever att man får god och vällagad mat av lokal karaktär. Och dessutom till bra pris.
När vi besökte restaurangen kunde vi notera att prisbilden generellt sett är bra. Dessutom är portionerna som serveras rikligt tilltagna.
Men… å andra sidan upplever vi att finessen saknas och att varken service eller atmosfär gör att det skulle vara något ”måste” att besöka.
Vi sitter hellre på någon av restaurangerna längs strandpromenaden och njuter av havsutsikten.
Maria beställde in en fisk ”Gallo de Sant Pedro”, en fisk med vitt, mjukt kött. Betyget blir inte så bra då smakade för mycket ”fisk” i hennes smak, samtidigt som salladen och potatisarna som serverades till var smaklösa och tråkiga.
Jag valde en entrecote och fick i och för sig in en fin köttbit men även här var tillbehör i form av friterade potatisar och sallad väldigt tråkigt. Kryddning av köttet saknades bortsett från en krossad vitlök på toppen. Smakmässigt ingen höjdare men fullt ätbar.
Syftar restaurangbesöket bara till att fylla magen kan naturligtvis Campo Mar vara ett alternativ.
Sen är det ju som alltid. Smaken är olika!

M a r i a   &   L a r s  T ö r n g r e n
Driver bland annat denna sajt, arbetar till vardags på egen reklambyrå och har foto, resor och mat som största intresse. Vill du komma i kontakt med oss? Maila då till test@destinationmallorca.se

VÅRT SAMLADE OMDÖME: ♥♥
Standard   ♥♥
Atmosfär   ♥♥
Service     ♥♥
Mat           ♥♥

Restaurante Campo Sol

Adress: Camino del Campo de la Mar, s/n, Puerto de Soller

Öppet: Mån-sön 12:30-22:30  OBS: Tisdagar stängt!
Priser: Förrätter 8-26 €, Huvudrätter 16-27 €, efterrätter 7-11 €
Typ av kök: Lokalt
Atmosfär: Spanskt

Andra restauranger