Cap Rocat

0
726

Cap Rocat var tidigare ett militärt fort från 1800-talet som byggts om till ett exklusivt och spännande hotell. Det ligger vid den östra infarten till Palmabukten, bara en kvart från centrala Palma.

Bakom projektet ligger den mallorkinska arkitekten Antonio Obrador som under många år arbetat med att bibehålla fortets karaktär och ändå skapa en lyxig atmosfär.
Resultatet har blivit ett spektakulärt lyxhotell med 29 rum, varav en del bokstavligen är insprängda i berget.

Bo i skyddsrum

Skyddsrum har blivit till lyxsviter. Där kanonerna tidigare stack ut ur berget har nu plungepooler och privata terasser tagit plats.
Avslappnad atmosfär, lugn och ro liksom integritet och avskildhet kännetecknar hotellet. Detta är inget hotell där man kan gå in och kika. Det är bara förunnat de boende att njuta av de vackra miljöerna.
Inredning är sparsam och all konst, utsmyckning liksom textilier kommer från Mallorca.
Poolen är en vacker skapelse med saltvatten och utsikten både från poolen och i princip från Cap Rocat över Palmabukten är bedövande vacker.

Inte bara lugn och ro

Lugn, ro och avkoppling är inte det enda man kan ägna sig åt på hotellet. Yoga, tennis, spa och kajaker som också erbjuds.
Bada kan man utöver poolen göra antingen på det mysiga klippbadet eller från en sandstrand.
På hotellet finns två restauranger, The Fortress Restaurant och La Fortaleza. Den förstnämnda har en exklusiv inriktning medan den andra serverar mallorkanska specialiteter.

Smakar det så kostar det!

Även om man inte bor på hotellet finns det en möjlighet att få uppleva platsen och känna på både atmosfären och på maten som serveras. Det kan man göra genom att äta lunch eller middag på deras mysiga strandrestaurang Sea Club.
Platsreservation är nödvändig och du blir noga kontrollerad vid infarten till hotellområdet att en bokning verkligen existerar.
När du närmar dig den pampiga entrén till hotellet möter en i personalen och erbjuder skjuts i golfbil till Sea Club som ligger direkt vid havet.
Vill du uppleva exceptionell service, hänförande mat och en unik miljö (och är beredd att betala för det), då är ett besök här givet!

[bs-heading title=”F A K T A” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″ css=”.vc_custom_1485705855230{padding-top: 6px !important;padding-right: 6px !important;padding-bottom: 6px !important;padding-left: 6px !important;}”]

Cap Rocat
Ctra. d’enderrocat, s/n
07609 Cala Blava
Tel +34 971 74 78 78

info@caprocat.com
www.caprocat.com

Annons

[the_ad_group id=”28″]

[the_ad id=”1750″]

[the_ad id=”1754″]

[the_ad id=”1808″]

[bs-modern-grid-listing-9 hide_title=”1″ category=”+6,26,15″ post_ids=”-527″ count=”7″ _help=”” pagination-show-label=”1″ pagination-slides-count=”3″ slider-animation-speed=”750″ slider-autoplay=”1″ slider-speed=”750″ bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″ paginate=”none”]