Det bästa jag läst om Mallorca

Jag blev riktigt glad när jag började läsa Malin Berghagens bok Mallorca i mitt hjärta. För det första var den tilltalande både i format och känsla, men framförallt därför att det fanns så många underbara bilder. Utan att läsa ett ord bläddrade jag igenom boken flera gånger och bara njöt. Kände igen platser, blev varse hur minnen ploppade upp från ingenstans och kände många gånger hur jag bara satt och log för mig själv.

Sedan började jag läsa och tilltalades av det personliga tilltalet och det flytande sätt som Malin Berghagen har när hon dels berättar om sitt val att flytta till just Mallorca och sedan när hon tar oss med till sina smultronställen. I boken har även en del vänner fått utrymme att berätta om sina specialiteter och personliga tips.

Trots att jag inte lusläst boken från pärm till pärm kan jag säga att den är befriande fri från felaktigheter, något som jag dessvärre upptäcker i nästan allt annat jag läser om Mallorca, oavsett om det är resereportage i tidningar, webbplatser eller böcker om ön. Bra jobbat Malin & Co. En eloge till god faktagranskning.

Vill du beställa boken har vi ett antal som vi säljer till kraftigt reducerat pris.
Priset på Adlibris är 226:- och på Bokus  224:-

Vårt pris är 140:- plus porto. Maila till lars@destinationmallorca.se om du är intresserad.