Aktiviteter På Vingård!

0
153

Aktiviteter på vingårdar är alltid härliga!
Och så här i skördetider är det extra mysigt.
Vi firade både företagsevent och bröllop på samma vingård på olika dagar – underbart trevligt!

När allt börjar med vinprovning av tre härliga viner så kan det ju inte bli fel, eller hur?
Vårt sköna företagsgäng stod i kvällssolen och njöt av vitt, rosé och rött innan det var dags för interaktiv tapaslagning på innergården under ett tak av druvklasar och gröna blad.
Sex stationer stod uppdukade för tapaslagning. En for små stekta pepparfrukter – Pimientos del Padrón, en för räkor i vitlök – Gambas al Ajillo, en tredje för paella med fisk och skaldjur, en fjärde för Trampó-sallad och en femte för omelette med potatis – Tortilla – och en sjätte station för skinkan – Jamón Serrano.
På med förkläden och kockmössor och dags att jobba! Under ledning av kocken Rafa arbetade företagsgänget jättebra och alla var måna om att just deras rätt skulle bli god. Rafa hade lagat extra köttbullar i god sås till alla de hungriga kockarna, och efteråt vankedes det efterrättsbuffé. Gott!
Några dagar tidigare firade vi ett vackert bröllop med många tal på samma underbara vingård. Då blev det också vinprovning och till och med lekar med anknytning till vin – som exempelvis korkkastning. Jättekul!
Med vinet i fokus finns det så många härliga aktiviteter att göra på Mallorca. Tack vare solens kraft smakar också Mallorca’s viner extra mycket och gott. Kom hit och prova!
Njut av veckan!

O M    B L O G G A R E N

Charlotte_300


Charlotte von Proschwitz

har företagsevent och bröllop som specialitéer. Hon driver egna rese- och eventbyrån Magicmed DMC, Agencia de Viajes y Eventos, S.L. Charlotte är journalist och kan PR och kommunikation utöver planeringsjobbet. Bor i Palma de Mallorca

Email: charlotte@magicmed.com

www.magicmed.com

Tidigare poster ur Charlottes Blogg:

Dykning

På Mallorca är dykfirmor ingen ovanlighet, varje samhälle vid kusten har åtminstone ett dykcentra, ofta flera. De flesta ligger naturligtvis i de mer turisttäta områdena, såsom Alcudia och Palma Nova. Men bli inte förvånad om du springer på ett där du minst anar det.

”Centre de buceo octupos” heter det på spanska. Förutom att organisera dykturer […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here