Son Marroig

0
848

Son Marroig är en ikon på Mallorca.
Den vackra fincagården med det lilla vita templet på vägen mellan Deià och Valldemossa är en magisk plats året om.
Just nu med bitande vindar, mandelblom och årets första lamm, och snart med stark hetta, bröllopsblommor och praktfulla solnedgångar.

Österrike’s ärkehertig Luis Salvador både skrev och målade sitt älskade Mallorca för dryga hundra åre sedan.
Hundratals verk finns kvar, och många av dem kan beskådas i ett av hans många vackra hem, Son Marroig, strax utanför Deià.
Utsikten från balkongen, terrassen och det lilla vita templet hör till det vackraste vår värld har att bjuda på. Inte undra på att så många brudpar från hela världen köar för att få säga sina löften just här.
Vi på Magicmed.com överöses varje år med förfrågningar om Son Marroig till våra bröllopsavdelningar Mallorcaweddingplanners.com och ABC-Mallorcabrollop.com. Vi hjälper mer än gärna till.
Platsen är lite speciell eftersom det inte finns några möbler eller annan dekoration än templet, byggnaden och fasadbeslysningen. Allt annat måste vi fixa. Möbler, dekoration, transport, blommor, arbetskraft, catering, serveringspersonal, belysning, musiker, band, DJ, tårta och allt annat man kan tänka sig ordnar vi.
I lördags besökte vi Son Marroig med ännu ett brudpar inför deras bröllop i juni 2017. Gissa om de var glada och entusiastiska! Särskilt när de fick se blommande mandelblom och vita lamm på terrasserna dessutom.
Njut av några bilder från Aura och Björns vigsel och brällopsfest i augusti förra året, som vi fixade.
Njut av veckan!
Charlotte von Proschwitz
charlotte@magicmed.com

Home

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here