Stjärnbröllop på Mallorca i tre dagar

0
502

Stjärnorna hopas på Mallorca.
I helgen har vi på Magicmed.com levererat ett stjärnbröllop i dagarna tre.
Vi matchade tvåstjärnig Michelinmat med service, musik, artisteri, dekoration, blommor och planering av samma höga kvalité på Mallorca!
– minst. 

Just detta par som gifte sig, har råd att fira väl.
Med många starka och fasta vänskapsband i deras närmaste krets, ville de också slå på stort och organisera något extra fantastiskt.
Allt började för drygt nio månader sedan, när bruden bad oss hjälpa till att finna deras ultimata bröllopsplats på Mallorca.
Vi testade flera underbara platser, och ett av de första vi besökte klarade alla proven – hotel Castell Son Claret.
Undan för undan började vi sammanställa ett fullspäckat program med allt från artisteri, musik, akrobater och blommor till rovfågelshow, tur i varmluftballong, kristallkronor under stjärnhimmel, artistisk ljusshow på slottsfasaden, marknadsstånd till en utomhusbuffé, poolparty, kubanskt band, release av heliumballonger, filmsalong utomhus och mycket mer.
Resultatet blev ett hejdundrande party i tre dagar och nätter!
Mallorca är fantastiskt!
Ha en fin vecka.

Charlotte von Proschwitz

O M    B L O G G A R E N

Charlotte_300


Charlotte von Proschwitz

har företagsevent och bröllop som specialitéer. Hon driver egna rese- och eventbyrån Magicmed DMC, Agencia de Viajes y Eventos, S.L. Charlotte är journalist och kan PR och kommunikation utöver planeringsjobbet. Bor i Palma de Mallorca

Email: charlotte@magicmed.com

www.magicmed.com

Tidigare poster ur Charlottes Blogg:

Dykning

På Mallorca är dykfirmor ingen ovanlighet, varje samhälle vid kusten har åtminstone ett dykcentra, ofta flera. De flesta ligger naturligtvis i de mer turisttäta områdena, såsom Alcudia och Palma Nova. Men bli inte förvånad om du springer på ett där du minst anar det.

”Centre de buceo octupos” heter det på spanska. Förutom att organisera dykturer […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here