Superparty i bild!

0
85

Vilka festdagar!
Har man tid, pengar och smak är möjligheterna oändliga på Mallorca.
Häng med på duktiga fotografen Victor Lax skildring av tre riktigt fullmatade eventdagar, som vi på Magicmed.com skapat åt sköna franska kunder.

De ville anordna ett världsevent. De var mer än kräsna. Och de fordrade ALLT.
Lite nervöst var det. Innan eventet. Vi slet hårt och arbetade månadsvis för att alla bitar skulle falla på den perfekta platsen.
Så kom Dagen D. Vi var såååå nära att drabbas av regn, en timma före det begav sig rasade en del av dekorationerna… Tack vare duktig personal räddades ALLT och var supersäkert hela kvällen!
Så här efteråt kan vi ju berätta att de tre eventdagarna gick bättre än någon någonsin kunnat drömma om.
De krävade kunderna grät av lycka. MAGIN VAR GTOTAL, sa de. Festdagarna blev LÅNGT ÖVER alla förhoppningar. Nu är vi vänner för livet! Men visst var det pirrigt på grund av alla krav!
I efterhand känns allt som de härligaste av dagar. Vår planering med vår dekoration, våra tips, vår vägledning och planering med fantastiska fotografer, underbara artister, förstklassiga tekniker, ljuskonstnärer av världsklass, sanna restaurangproffs och hotellproffs – på plats blev allt som en dröm! Härliga dagar!
Att skapa ett event för EXTREMT kräsna kunder är en fantastisk utmaning. De ville att varje sekund skulle innehålla ett jippo. Allt skulle smaka perfekt och se fantastiskt ut. Alla skulle vilja partaja i tre dagar och njuta av livet i miljön som var ämnad. Något mindre än detta var inte acceptabelt.
Tack och lov – ALLT BLEV ÖVER ALL FÖRVÄNTAN!! INGEN RYMDE! ALLA FESTADE OCH NJÖT I DAGARNA TRE! INGEN VILLE NÅGONSIN ÅKA DÄRIFRÅN!
Så där ja.Lyckliga och glada kan vi nu njuta av Victor Lax, dunderfotografens, underbara bilder. Ljuskonsten är signerad Stefan Hollenberg, och övrig dekoration är vår 🙂
Hoppas ni också njuter av bilderna!
Ha en underbar vecka!
Charlotte von Proschwitz

O M    B L O G G A R E N

Charlotte_300


Charlotte von Proschwitz

har företagsevent och bröllop som specialitéer. Hon driver egna rese- och eventbyrån Magicmed DMC, Agencia de Viajes y Eventos, S.L. Charlotte är journalist och kan PR och kommunikation utöver planeringsjobbet. Bor i Palma de Mallorca

Email: charlotte@magicmed.com

www.magicmed.com

Tidigare poster ur Charlottes Blogg:

Dykning

På Mallorca är dykfirmor ingen ovanlighet, varje samhälle vid kusten har åtminstone ett dykcentra, ofta flera. De flesta ligger naturligtvis i de mer turisttäta områdena, såsom Alcudia och Palma Nova. Men bli inte förvånad om du springer på ett där du minst anar det.

”Centre de buceo octupos” heter det på spanska. Förutom att organisera dykturer […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here