Upplevelse-Mallorca!

0
700

Mallorca är mer poppis än någonsin.
Också företagen har insett hur mycket fantastiskt vår undebara ö kan erbjuda.
Upplev allt från ravinklättring till ballongfärd, mountainbiking, yogaretreat, matlagning, konsttur, vinskörd, båtturer, flamencopassion, elddans, team building och mycket annat!

Att stärka teamet och bygga vikänsla är viktigt. När man samlar arbetskamrater och åker till en ljuvlig plats är bara det en teambuilding-sak i sig. Att sedan erbjuda något skojigt att göra tillsammans, där samarbete och laganda krävs, är fantastiskt för gemenskapen och lagarbetet.
Beach Olympics med volleyboll, stand up paddle, fångboll, kajakpaddling, tandemski, dragkamp och mycket annat skojigt, är perfekt för lite större grupper.
Att åka RIB-båt utmed kusterna och prova på bågskytte, orientering, navigering, kustklättring och annat spännande i tävlingsteam, är en annan utmärkt teambyggande aktivitet.
Vi rekommenderar också att segla ut på en härlig klassisk skuta med god mat med spännande gästbesök som resulterar i spännade seglingsäventyr i team. (Det hemliga momentet vill vi inte avslöja… det förstör överraskningen!)
Team som lagar Medelhavsmat ihop med vinprovning och olika lekar, är en annan klassisk och underbar form av teambuilding. Skattjakt, olika elektroniska lekar på stan i Palma, tapasrally och annat skoj finns också i repertoaren.
Andra ljuvliga upplevelser är helikopterturer över bergen och över kusten, speedboating, vandring eller mountainbiking i bergen, yogaretreat, självutvecklingsteman, flamencokurs och mycket annat!
Vi har också ett härligt cirkusgäng som gärna lär er cykla enhjuling, göra akrobattrick och till och med sväva i trapetserna!
Vill ni kan ni åka klassiska bilar och stanna till vid vingårdar, olivgårdar och andra speciella platser med något speciellt att besöka. Fiske, golf, fotboll, lerduvsskytte, tennis, boule, inliners, segway, trike-turer, motorcyklar, jeepsafaris, surfgliding, katamaranturer – allt finns på Mallorca!
Fest och konferens passar jättebra in i konceptet. Att koppla ett företagsjubileum till en utvecklingsresa med jippon och fest, och samtidigt bygga kunskap och vikänsla, är helt idealiskt. Önskar ni en bra key-note speaker eller föredragshållare har vi gott om dem också!
Njut av veckan!

O M    B L O G G A R E N

Charlotte_300


Charlotte von Proschwitz

har företagsevent och bröllop som specialitéer. Hon driver egna rese- och eventbyrån Magicmed DMC, Agencia de Viajes y Eventos, S.L. Charlotte är journalist och kan PR och kommunikation utöver planeringsjobbet. Bor i Palma de Mallorca

Email: charlotte@magicmed.com

www.magicmed.com

Tidigare poster ur Charlottes Blogg:

Dykning

På Mallorca är dykfirmor ingen ovanlighet, varje samhälle vid kusten har åtminstone ett dykcentra, ofta flera. De flesta ligger naturligtvis i de mer turisttäta områdena, såsom Alcudia och Palma Nova. Men bli inte förvånad om du springer på ett där du minst anar det.

”Centre de buceo octupos” heter det på spanska. Förutom att organisera dykturer […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here