Upptäcksfärd!

0
85

Vi som har så späckat program hela vår- och sommarhalvåret gillar hösten på Mallorca!
Nåja, det är inte höst som i norra Europa, utan mer vårlikt med ny grönska och blommor.
Dessutom får vi åka ut på upptäcksfärd på Mallorca. Kolla in var vi var i veckan som gick!

Vi har över 400 magiska platser på Mallorca som vi använder till olika typer av events – allt från bröllop till födelsedagsfester, konferenser, vinrpovningar, retreats, familjeresor, klubbresor mm.
Ni tycker kanske att det räcker bra med 400 ställen? Inte om man verkligen älskar en plats och vill hitta nya pärlor och smultronställen.
Dessutom är det bara så kul att resa ut på upptäcksfärd. I veckans blogg finnd både nya och gamla ställen, eller platser som tagits över av nya ägare.
Allt från den bohemiska stranden på norra Mallorca till minibeachen strax söder om Palma tänker vi erbjuda till nästa säsongs events.
Vi rekommenderar alla Mallorcabesökare att hyra en bil och ge er ut på upptäcksfärd både utmed kusterna och inåtland. Läs på lite i förväg, och ha några förutbestämda mål före resan, och låt resten bli nya bekanstskaper. Garanterat skojigt!
Ha en härlig vecka!
Charlotte von Proschwitz

O M    B L O G G A R E N

Charlotte_300


Charlotte von Proschwitz

har företagsevent och bröllop som specialitéer. Hon driver egna rese- och eventbyrån Magicmed DMC, Agencia de Viajes y Eventos, S.L. Charlotte är journalist och kan PR och kommunikation utöver planeringsjobbet. Bor i Palma de Mallorca

Email: charlotte@magicmed.com

www.magicmed.com

Tidigare poster ur Charlottes Blogg:

Dykning

På Mallorca är dykfirmor ingen ovanlighet, varje samhälle vid kusten har åtminstone ett dykcentra, ofta flera. De flesta ligger naturligtvis i de mer turisttäta områdena, såsom Alcudia och Palma Nova. Men bli inte förvånad om du springer på ett där du minst anar det.

”Centre de buceo octupos” heter det på spanska. Förutom att organisera dykturer […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here