Finca i bergen

0
683

Vår vackra ö har säkert minst fem av världens sju underverk!
Mallorcas alla vackra fincor är ett av dem!
Undersköna är de också,som denna bergsfinca!

Vi är så glada att bli bjudna på besök till underbara ställen på Mallorca.
Ägaren till denna förnämliga bergsfinca på norra Mallorca, vill gärna upplåta sin vackra bostad till bröllopsplats då och då.
Helst hyr han ut de ljuvliga terrasserna, poolen och gräsmattorna utomhus, men då och då kan han också tänka sig att hyra ut hela huset med sina sex stiliga sovrum.
Fincan är ny och välbyggd, allt är knastertorrt och varmt, men byggt med gamla vackra ljusa klinkers, antika takbjälkar, gammal sten, tjusiga herrgårdsdörrar, perfekt nytt kök och badrum, men med alla detaljer och layout som allt var förr. Resultatet är underbart. Tänk så skönt att slippa fukt och kyla på vintrarna och att kunna vara sval och bekväm inne under sommarmånaderna.
Intresserad? Vi på Magicmed.com svarar gärna på era frågor!
Ha en fin vecka!

Charlotte von Proschwitz

O M    B L O G G A R E N

Charlotte_300


Charlotte von Proschwitz

har företagsevent och bröllop som specialitéer. Hon driver egna rese- och eventbyrån Magicmed DMC, Agencia de Viajes y Eventos, S.L. Charlotte är journalist och kan PR och kommunikation utöver planeringsjobbet. Bor i Palma de Mallorca

Email: charlotte@magicmed.com

www.magicmed.com

Tidigare poster ur Charlottes Blogg:

Dykning

På Mallorca är dykfirmor ingen ovanlighet, varje samhälle vid kusten har åtminstone ett dykcentra, ofta flera. De flesta ligger naturligtvis i de mer turisttäta områdena, såsom Alcudia och Palma Nova. Men bli inte förvånad om du springer på ett där du minst anar det.

”Centre de buceo octupos” heter det på spanska. Förutom att organisera dykturer […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here