Hotel Esplendido

0
1192

Hotel Esplendido ligger nästan direkt vid stranden, endast ett promenadstråk och spårvägsspåret skiljer gästerna från sanden på stranden.

Hotellet ägs och drivs sedan några år tillbaka av det svenska paret Jonna och Mikael Landström som även framgångsrikt driver Hotel Portixol i den lilla fiskehamnen med samma namn i utkanten av Palmas. Hotellet totalrenoverades när paret tog över för några år sedan och erbjuder ett modernt boende med luftkonditionering. På baksidan finns en trädgård och en utomhuspool.

Rummen har Wi-Fi, havsutsikt samt platt-TV med DVD-spelare. I badrummet finns antingen badkar eller en dusch.

På anläggningen finns en bar och en restaurang som serverar en mix av traditionell medelhavsmat och internationella rätter.

Esplendido är ett av de högst rankade hotellen i Puerto de Soller enligt oberoende gästrecensioner. I genomsnitt hamnar man på 9,4 poäng av 10 möjliga på booking.com, Hotels. com och TripAdvisor

Hotel Esplendido
Es Traves 5
07108 Puerto de Soller, Mallorca

+34-971 63 18 50
info@esplendidohotel.com
www.esplendidohotel.com

Robiols

Robiols är ett sött bakverk som förekommer under hela året, men speciellt till påsk. En deg gjord på mjöl, ägg och socker kavlas ut och skärs till tefatsstora cirklar. Dessa fylls och viks därefter dubbla och förseglas i kanten med hjälp av en gaffel. När det gäller fyllningen finns otaliga variationer. Allt från färskostmassa, jordgubbs- [...]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here