Home Aktuellt [:sv]Nytt lyxhotell byggs i Camp de Mar[:]

[:sv]Nytt lyxhotell byggs i Camp de Mar[:]

0
[:sv]Nytt lyxhotell byggs i Camp de Mar[:]

[:sv][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Ett nytt lyxhotell byggs för närvarande i Camp de Mar, en vacker strand på sydväst av Mallorca, 4 km från Andratx. Detta område är perfekt för de som vill njuta av lugn, ro och komfort.

Hotellet är en del av Zafiro Hotel-kedjan och är byggd direkt på tillträdesvägen till kustbyn. Bygget inkluderar mer än 300 rum och 13 pooler, varav två är inne i komplexet. Vissa av rummen har till och med en privat pool. Det totala bygget beräknas att bli 40 000 kvadrat meter stort, vilket kommer innefatta stora trädgårdar, uteplatser och rum. Enligt nuvarande planer kommer det nya ”Zafiro Palace Andratx” att belönas med fem stjärnor och det beräknas att öppna till nästa år.

Hotellet är även lokalerat brevid den prestigefyllda Andratx Golf Club, vilket gör det möjligt för golfare att kombinera fantastiska semestrar med sin favoritsport.

För mer info se: https://www.zafirohotels.com/en/hotels/zafiro-palace-andratx/[/vc_column_text][td_block_7 category_id=”25″ limit=”6″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][td_block_instagram instagram_id=”DestinationMallorca” instagram_images_per_row=”3″ instagram_number_of_rows=”3″ instagram_margin=”2″][td_block_6 m5_el=”20″ category_id=”26″ limit=”3″][/vc_column][/vc_row][:]