Persiskt firande på Mallorca!

0
721

Vilken underbar uppgift – att få ställa till med ett persiskt bröllop på Mallorca!
Lördagens bröllop blev både internationellt och speciellt – och många av gästerna kom hit med flyg från Göteborg.

Världen är så härligt internationell. Unga människor med rötter i andra kulturer växer upp i nya länder och förgyller ett nytt hemland med nya traditioner. Som eventplanerare älskar vi att hjälpa till med detaljer från alla världens olika hörn.
Och när en ung brud, som föddes i Iran, bad att få svensk princesstårta till sitt persiska bröllop på Mallorca, kändes cirkeln sluten.
Det unga förtjusande parets vigsel skedde på två språk – persiska och svenska. Vilkenupplevelse. Visst ska man älska och vårda sina närmaste, men tanken att också alla andra människor, djur och växter hänger samman med varandra och frodas tillsammans, när vi har omtanke om varandra, var så fin.
Varsågod, några bilder från ett vackert bröllops som visar att vi alla hör ihop och kan njuta tillsammans!
Ha en fin vecka!

O M    B L O G G A R E N

Charlotte_300


Charlotte von Proschwitz

har företagsevent och bröllop som specialitéer. Hon driver egna rese- och eventbyrån Magicmed DMC, Agencia de Viajes y Eventos, S.L. Charlotte är journalist och kan PR och kommunikation utöver planeringsjobbet. Bor i Palma de Mallorca

Email: charlotte@magicmed.com

www.magicmed.com

Tidigare poster ur Charlottes Blogg:

Dykning

På Mallorca är dykfirmor ingen ovanlighet, varje samhälle vid kusten har åtminstone ett dykcentra, ofta flera. De flesta ligger naturligtvis i de mer turisttäta områdena, såsom Alcudia och Palma Nova. Men bli inte förvånad om du springer på ett där du minst anar det.

”Centre de buceo octupos” heter det på spanska. Förutom att organisera dykturer […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here